Kurtyán Miki Táncoktató
Kurtyán Miki

Felnőtt táncoktatás

Mert 40 felett sem áll meg az élet

 

Kurtyán Miki

Felnőtt tánc

Mert 40 felett sem áll meg az élet

Soha nem késő elkezedeni

Szeretnél végre megtanulni táncolni? Kínos szituációkat élsz meg a táncparketten? Vagy csak egyszerűen szeretnéd újra átélni a táncos éveidet? Sosem késő belevágni.

A tánc egy tökéletes szórakozási forma, ami közben kikapcsolódhatsz, szórakozhatsz és még az alakod, legfőképp a tartásod is formálhatod. A nők esetében a társastánc segít a nőiesség megélésében, míg a férfiaknál a finom elegancia és a határozottság kerül előtérbe.

Felnőtt táncoktatás

Társastánc felnőtteknek

Felnőtt táncoktatás Debrecen

Megtanulsz a különböző stílusú zenékre táncolni. Fejlődik a ritmusérzéked és az önbizalmad. Bátran táncolhatsz lagzikon, összejöveteleken és mondhatsz igen egy táncfelkérésre.

Felnőtt táncoktatás Debrecen

A tánc növeli az önbizalmad, erősíti a nőies vonalakat vagy épp a férfias tartást. A férfi számára átengedi az irányítást és a nő teljes bizalommal követi a férfit. Mind a két fél megélheti igazi szerepét a kapcsolatban.

Tánc 40 felett

Egy nagyszerű kikapcsolódási forma és sport egyszerre. Hiszen a tánc formálja az alakunkat, javítja a tartásunkat mellette szórakoztat és örömet okoz. Felidézheted és újra átélheted a táncos éveidet.

Kurtyán Miki Felnőtt tánc oktató

Kurtyán Miki vagyok, táncpedagógus.

7 éves korom óta szenvedélyem a tánc. 17 éves versenyzői karrieremet a neves Valcer táncstúdió színeiben éltem meg, ahol hatalmas tapasztalatra szert téve a legmagasabb Sonder osztályig jutottam.Több alkalommal is képviseltem Magyarországot az Európa- és világbajnokságon. Mester fokozatú társastánc diplomámat 2020-ban szereztem a Magyar Táncművészeti Egytemen.

Több éve már, hogy foglalkozom tánctanítással, táncpedagógiával. A munkám legszebb része, hogy a tánccal meglepően pozitív hatást lehet elérni az embereknél.

Jelentkezés a felnőtt táncoktatásra

Milyen napokon alkalmas neked?

Megfelelő időpont a számodra?

Gyakori kérdések

Hol és mikor tartod a felnőtt táncórákat?

Minden vasárnap 5 és 7 óra között zajlik felnőtt táncoktatás Debrecenben a Valcer táncstudiójában. Ezen kívül elegendő jelentkező esetén nagyon szívesen indítunk további órákat más időpontban és más városban is. Szerezz magad köré érdeklődőket és indítsuk el nálatok is a felnőtt táncokatatást!

Hogyan tudok jelentkezni? Van lehetőség arra, hogy csak megnézzek egy órát?

Természetesen van arra lehetőség, hogy megtekints egy órát. Minden esetben arra kérlek, érdeklődési és jelentkezési szándékodat az oldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével jelezd felém. A jelentkezésed után emailben megbeszéljük a részleteket. Ha nem vagy biztos a jelentkezést illetően, kérdésed lenne még, nyugodtan keress telefonon vagy email-ben.

Csak párban lehet vagy egyénileg is tudok jelentkezni?

A táncokatás során számos lépést egyénileg gyakorlunk be, így nem szükséges párral érkezned. A legjobb mégis az, ha párban vagytok, mert így tudjátok a legkönnyedébben begyakorolni és elpróbálni a tánclépéseket. A felnőtt táncoktatás lehet egy kellemes program is a számotokra legyen szó a partneredről, egy barátról vagy rokonról. 

Van kezdő felnőtt tánccsoport nálad?

A táncórák folyamatos szervezés alatt állnak, hogy a lehető legtöbb igényt ki tudjuk elégíteni. Kezdők számára is indítunk csoportot a jövőben. Kérlek jelezd nekem a fenti űrlap kitöltésével az érdeklődésed/igényed legyen bármilyen jellegű az.

Sosem késő elkezdeni!

Gyere és fejleszd a tánckészséged!

Kapcsolat

+36 30 558 4753
kurtyanm@gmail.com

Címünk

Valcer Táncstúdió
Debrecen
Monti ezredes u. 3.

Valcer dekor
Valcer dekor